Ifi on esitellyt uuden analogisen xCAN-kuulokevahvistimen. Se on toteutettu kaksoismonorakenteella ja tarjoaa 1000 milliwatin antotehon kanavaa kohden, joten vahvistimen pitäisi olla kotonaan paitsi herkkien nappikuulokkeiden myös korkeaimpedanssisten hifikuulokkeiden parina. Äänenvoimakkuuden säätö toimii myös analogisesti. Laitteessa on balansoidut 2,5 ja balansoimattomat 3,5 millimetrin sisääntulo- ja lähtöliitännät.

Laitteessa on myös bluetooth-yhteys, jonka kautta voi toistaa digilähteistä langattomasti. Se tukee aptx-, aptx LL- ja aac-koodekkeja. Bluetooth-pareja xCAN muistaa kahdeksan kappaletta. Digitaalisesta analogiseksi muuntamisesta vastaa ESS:n Sabre DAC -piiri, ja digisignaalin tarkkuudesta huolehtii iFin oma pääkello, HyperStream-arkkitehtuuri ja Time Domain Jitter Eliminator.

Uutuudessa on ensimmäisenä laitteena uusin iFin XBass II -piiristö, jonka on tarkoitus parantaa bassotaajuuksien toistoa. Se antaa kolme vaihtoehtoa eli alimpien taajuuksien toistoon keskittyvä “Bass”, alakeskitaajuuksiin keskittyvä “Presence” sekä kolmantena näiden yhdistelmä. Laite sisältää myös 3D+-toiminnon, jonka on tarkoitus muokata kuuntelukokemusta enemmän kaiuttimien kuuntelun tai live-esityksen kaltaiseksi. Sekin tapahtuu kokonaan analogisesti digitaalisen signaaliprosessoinnin sijaan.

Laitteen kuori on kevyttä magnesium-alumiinivalosta titaaninvärisellä viimeistelyllä. Mitat ovat 95 x 67 x 19 mm ja paino 129 grammaa. Laitteen akun voi ladata usb-c-portin kautta ja yhdestä latauksesta riittää virtaa kahdeksaksi tunniksi.

Hinta ja saatavuus ei ole Suomen osalta vielä tiedossa.

www.ifi-audio.com

www.tur-pex.com