Epsonin projektorivalikoima täydentyy monipuolisilla ja helppokäyttöisillä uutuuksilla, jotka tarjoavat viihde- ja pelikokemuksia koko perheelle. 

Uutuusmallit EH-TW5700 ja EH-TW5820 haastavat perinteiset televisiot kotikäytössä.

“Kun kodin ulkopuoliset viihdemahdollisuudet ovat totuttua rajatummat, ovat asiakkaamme päätyneet panostamaan uudella tavalla kodin viihderatkaisuihin. Projektorit tarjoavat elokuvatasoisen elämyksen omalla kotisohvalla. Yhtä lailla ne tuovat pelaamiseen aivan uudenlaisia ulottuvuuksia tai nostavat etäpalaverien laadun uudelle tasolle. Uusien projektoreidemme avulla voimme tarjota monipuoliset ominaisuudet edulliseen hintaan”, sanoo Epson Suomen kuluttajatuotteiden myynnistä vastaava Jani Koskela.

EH-TW5700 ja EH-TW5820 -projektorit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat uudenlaisen peli- ja viihdekokemuksen. 1080p-kotiteatteriprojektoreissa on sisäänrakennettu Android TVTM, jonka avulla on helppo suoratoistaa viihdettä useista eri sovelluksista ilman erillistä laitetta. Lisäksi äänihaku onnistuu Google Assistantin avulla, ja voit myös jakaa sisältöä esimerkiksi suoraan puhelimesta näytölle.

Uutuusprojektorit luovat valkokangaselämyksen terävällä kuvanlaadulla ja syvillä mustansävyillä. Toimintakohtausten liike näkyy terävänä, selkeänä ja sulavana yksityiskohtien parannuksen ja kuvan interpolointitoiminnon ansiosta. Perheen pelaajat voivat uppoutua pelin maailmaan käyttämällä tumman gamman lisäystä. Kirkkautta lisäämällä jokainen yksityiskohta piirtyy elävänä, ja 21:9-kuvasuhde tekee kokemuksesta entistä vaikuttavamman.

“Uutuuksiemme ominaisuuksissa on selkeitä etuja suuriin televisioihin verrattuna. Projektorit tarjoavat jopa 300 tuuman kuvakoon ja elokuvista on mahdollista nauttia siinä kuvamuodossa, johon ne on suunniteltu. Projektorit tarjoavat myös kustannustehokkaan vaihtoehdon HD-televisioille ilman suurempia asennusvaatimuksia. Ne voidaan asentaa mihin tahansa tasaiselle alustalle, kattoon, pöydälle tai hyllylle”, summaa Koskela.

Hinnat ja lisätiedot:
EH-TW5700: 899 euroa
EH-TW5820: 999 euroa
Lisätietoa: EH-TW5700 EH-TW5820