Vola Sound of Light – on täysin uudenlainen ja innovatiivinen kaiutinvalaisin, joka on kehitetty upean luonnon ja nykypäivän elektroniikan innoittamana. Kaiutinvalaisin sisustaa kotisi äänen ja valon avulla sekä tarjoaa mahdollisuuden ladata puhelintasi langattomasti. Se yhdistää täydellisesti nämä kolme eri ominaisuutta samaan tuotteeseen ja tuo samalla helpotusta kodin johto- ja laiteviidakkoon.

Ääni ja valo ovat molemmat tärkeitä kodin tunnelman luojia. Kaiuttimen sisältävä pöytävalaisin täyttää koko huoneen upealla soundilla ja auttaa luomaan tunnelmaa koko kotiin. Pöytälampun pohjassa on integroitu langaton latausalusta, jossa voit ladata puhelimesi vaivattomasti ilman latausjohtoja. Vaahterapuusta tehty Vola Sound of Light -lamppu valaisee tilasi haluamallasi sävyllä. Valitse Uni -tila niin lamppu sammuu automaattisesti 30 minuutin päästä.

Valaisimen sisältä löytyy kaksi korkealaatuista kaiutin järjestelmää, jotka takaavat tasokkaan stereoäänen. Yhdistä vain laite puhelimesi kanssa ja toista suosikki musiikkiasi langattomasti. Saat myös yhdistettyä kaksi Vola Sound of Light – kaiutinta toisiinsa Surround – äänen saamiseksi. Yhdistä nämä televisioon nopean bluetooth 5.0 avulla, jolloin upea 3D -ääni ympäröi sinut kuin elokuvateatterissa.

Säädä vaivattomasti lampun kirkkautta, valon sävyä tai äänenvoimakkuutta kosketus ohjaimilla. Voit myös ohittaa kappaleita tai pysäyttää musiikin yhdellä painalluksella. Kun yhdistät laitteen, se osaa lukea automaattisesti kellonajan puhelimestasi ja näyttää sen digitaalikellossa kosketusnäytöllä. 10W nopea langaton latauspiste lataa puhelinta, älykelloa tai langattomia kuulokkeita (laitteen tulee tukea Qi – lataustekniikkaa).

Tekniset tiedot:
Yhteensopivuus Android / iOS / Windows
Väri: Vaalea vaahtera
Kuoren materiaali: Vaahterapuu
Ominaisuudet: Kosketusnäyttö, kaiutin, langaton latauspiste
Lampun mitat: 28 x 28 x 20 (cm)
Akun tyyppi: Sisäänrakennettu
Liitännät: USB Type – C
Syöttöteho: DC 9 V / 3 A
Lähtöteho: 27 W
Valon värin lämpötila: 2700 K / 6500 K
Langattoman latausalusta lähtöteho: 5 W / 7.5 W / 10 W
BT versio: 5,0

Suositushinta: 199 euroa
Lisätietoa: volasound.fi/tuote/vola-sound-of-light/