Withings on julkistanut uuden Scanwatch Horizon -hybridikellon. Sukelluskelloa muistuttavassa mallissa yhdistyy perinteiset analogisen kellon viisarit ja älyominaisuudet. Kello myös kestää sukelluksen 100 metrin syvyyteen.

Älykello-ominaisuuksista tarjolla on EKG-mittaus eteisvärinän tunnistuksella, veren happitason seuranta sekä unen ja aktiivisuuden seuranta. Kello tunnistaa myös uniapnean analysoimalla veren happipitoisuutta, sykettä, liikettä ja hengitystaajuutta.

Liikkuessa kello pystyy mittaamaan askelia, kalorinkulutusta ja korkeutta sekä piirtämään reitin GPS-paikannuksen ansiosta. Urheilumuotoja kello tunnistaa automaattisesti reilut 30 kappaletta, ja tuloksia voi tutkailla Health Mate -sovelluksesta.

Akun luvataan kestävän jopa 30 päivää ja virransäästötilassa 20 päivää lisää. Viisarit ovat valaistut ja kehys on pyörivä. Näytön värin voi valita sinisen ja vihreän välillä. Kellotaulu on valmistettu safiirilasista ja se on päällystetty titaanilla. Kokoa sillä on 43 millimetriä. Rannekevaihtoehtoja on kaksi kappaletta: ruostumaton teräs ja elastomeeri.

Withings ScanWatch Horizon on jo saatavilla Suomessa. Hinnat alkavat 499,95 eurosta. Kellolle myönnetään viiden vuoden takuu.

www.withings.com