Xiaomi on julkaissut kaksi uutta matkapuhelinta. Mi 10T Pro vie luovuuden täysin uudelle tasolle ja tarjoaa käyttäjälle hintaluokassaan ennennäkemättömiä ominaisuuksia.
Mi 10T tarjoaa huippulaadukkaita elämyksiä kaikille asiantuntijoista striimausharrastajiin ja pelaajiin.

Mi 10T Pro ja Mi 10T: Mobiililuovuus uudelle tasolle

Xiaomi Mi 10T Pro on varustettu 108 megapikselin kameralla, joka tukee OIS- ja 8K-teknologioita. Mi 10T sisältää 64 megapikselin kameran. Pääkameran lisäksi molemmissa on 13 megapikselin laajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera, joiden avulla kuvaus on mutkatonta kaikissa tilanteissa. 20 megapikselin etukameralla saa puolestaan selfiet ja videopuhelut onnistumaan vaivattomasti.

Mi 10T Pro ja Mi 10T sisältävät dynaamisen kameraohjelmiston, jonka ominaisuuksiin kuuluu muun muassa kuusi valotustilaa. Niiden avulla saa otettua taiteellisia valokuvia esimerkiksi liikkuvasta väkijoukosta, jolloin kamera tarkentaa yksittäiseen kohteeseen ja antaa taustan sumentua. Uudet filtterit (Cyberpunk, Gold vibes ja Black ice) viimeistelevät kuvat käyttötarpeen mukaan.

Mi 10T Pro 5G ja Mi 10T 5G sisältävät myös uusia kameraominaisuuksia. Photo Clones -ominaisuudella saa jopa “neljä minää” kloonattua kuvan kohteena olevasta henkilöstä samaan kuvaan, ja Video Clones tallentaa “kaksi minää” yhteen videoon. Time-lapse -ominaisuudella saa selfiekameralla otettuihin videoihin pikakelausefektin.

Xiaomi Mi 10T Pro

144-hertsinen AdaptiveSync TrueColor -näyttö

Mi 10T Pro ja Mi 10T sisältävät yhden markkinoiden parhaista näytöistä, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus. Korkea virkistystaajuus ei tarkoita korkeaa virrankulutusta tai epätasaista kuvataajuutta. Xiaomin AdaptiveSync-teknologia mukauttaa kuvataajuuden sisältöön, jolloin puhelimella voi esimerkiksi katsella elokuvia 50 Hz kuvataajuudella tai pelata jopa 144 Hz kuvataajuudella – tekniikka takaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja mahdollisimman pitkän akkukeston. Motion Estimation, Motion Compensation (MEMC) -teknologian ansiosta videokuva näyttää sulavalta ja nykimättömältä.

P3-väriavaruus ja TrueColor-tekniikka takaavat näyttöjen laajan ja tarkan värikirjon. Reading mode 3.0 simuloi paperin pintaa ja suojaa silmiä, ja Sunlight display 3.0 kohentaa kontrastia automaattisesti ulkona liikuttaessa. Sisäänrakennettu 360-asteinen valotunnistin osaa säätää näytön kirkkautta automaattisesti – jopa poikkeuksellisissa valaistustilanteissa.

Xiaomi Mi 10T

Qualcomm Snapdragon 865 vauhdittaa pelaamista

Qualcomm Snapdragon 865:n vauhdittamat Mi 10T Pro ja Mi 10T tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja 5G-tietoliikenneyhteydet, joiden avulla laite on tavoitettavissa kaikkialla. Käyttäjät voivat nauttia tehokkaan tietokoneen pelisuorituskyvystä, jonka mahdollistaa Qualcomm Adreno 650 -grafiikkapiiri.

Mi 10T Pro ja Mi 10T sisältävät yhden Xiaomin suurimmista akuista, jonka kapasiteetti on 5 000 mAh Akunkulutuksen optimoinnin ansiosta uudet puhelimet pysyvät käyttökunnossa entistä pidempään. Kun akku pitää ladata, se tapahtuu nopeasti. MMT-teknologia (Middle middle tab) vauhdittaa latausprosessia merkittävästi laitteen mukana tulevan 33 W laturin kanssa.

Xiaomi Mi 10T ja 10T Pro tulevat Suomessa myyntiin lokakuun aikana kaikkiin suurimpiin jälleenmyyntikanaviin.
Laitteen hinta on vielä vahvistamatta.

Lisätietoja: mi.com/global