Yungnuo on esitellyt kiinnostavan peilittömän YN450-järjestelmäkameran. Se käyttää Canonin EF-kiinnityksellä varustettuja linssejä, ja käyttöjärjestelmänä on tavallisesta poiketen Android 7.1.

Kameran kenno on 4/3-kokoinen ja tarkkuudeltaan 16 megapikseliä. Sillä voi kuvata myös raw-kuvia. Lisäksi kamerassa on etupuolella selfie-kamera kahdeksan megapikselin kennolla. Lisävalaistusta antaa kaksois-ledit. Suoritin on kahdeksanytiminen ja Qualcommin valmistama. Ram-muistia on kolmen gigatavun verran ja tallennustilaa 32 gigatavua. Lisätilaa saa tarvittaessa toiset 32 gigatavua.

Näyttö on kooltaan viisi tuumaa ja tarkkuudeltaan 1080p -tasoinen. Videokuvaus onnistuu 4k-tarkkuudella ja 30 ruudun sekuntivauhdilla. Kamerassa on myös stereomikrofoni. Puhelimen ominaisuuksista kamerassa on ainakin viestit, videoiden katselu ja gps-navigointi, mutta puhelutoiminnon olemassaolosta ei ole tietoa. Kuulokkeita varten on perinteinen miniplugiliitäntä. Akku on kapasiteetiltaan 4000 milliampeerituntia.

Hinnasta ja saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Lopullinen nimikin on vielä hieman auki, sillä valmistaja etsii sopivaa nimeä kilpailun kautta. Uutuuden bongasi PetaPixel.

www.yongnuo.eu