Finnkinoa haastamaan lähtenyt virolainen Cinamon on avannut ensimmäisen elokuvateatterinsa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa REDI-kauppakeskuksessa. Alunperin teatterin piti aueta jo viime viikolla kauppakeskuksen avajaisissa mutta aikataulua siirrettiin viime tingassa.

Perushinnoiltaan Cinamon myy lippuja hieman Finnkinoa halvemmalla, mutta tarjolla on myös runsaasti erilaisia lippuvaihtoehtoja, esimerkiksi viikonloppuisin perhelippu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Saatavilla on myös 3D-elokuvia. Avajaispäivänä ohjelmaan kuuluu muun muassa Jasper Pääkkösen tähdittämä BlacKkKlansman, agenttikohellus Johnny English iskee jälleen sekä kotimaisista Iloisia aikoja, Mielensäpahjoittaja. Saleja uudessa teatterissa on viisi.

Elokuvien ystäviä siis hemmotellaan lähiaikoina Helsingissä. IMAX-teatteria ei vielä Kalasatamaan tullut. Finnkino avaa sellaisen marraskuussa kauppakeskus Itikseen. Cinamonilla on kuitenkin IMAX-teatteri Virossa, ja yhtiön toiveissa on avata sellainen jossain vaiheessa myös Suomeen. Noin vuoden päästä on tulossa seuraava Cinamonin teatteri Tripla-kauppakeskukseen, jota rakennetaan Helsingin Pasilaan.

test.cinamonkino.com/redi/fi