Kokeilimme aikoinaan Toppik -“ihmeainetta”, jonka luvataan tuovan lisää hiuksia päähän purkista sirottamalla.
Ja ihme todella tapahtui, kuten jutussa julkaistusta videostakin oli ja on edelleen nähtävissä. Harvat hiukset muuttuivat kuin taikatempussa tuuheaksi “Tom Cruise”-kuontaloksi.

Nyt noin 6 kk “käytön” jälkeen on aika kertoa hieman kokemuksista.
Juttu valituksen aiheena ollut “hiuspöly” ei ole ollut niin paha ongelma kun annostelu tehdään erikseen  hankittavalla (sikakalliilla) annostelupumpulla. Toki tällöinkin lavuaaria ja lavuaaritasoa joutuu hiemsn puhdistamaan, mutta huomattavasti vähemmän kuin ilman annostelijaa.
Aineen käyttöllä ei ole ollut mitään sivuvaikutuksia, paitsi ehkä jonkinasteista henkistä addiktoitiumista tuuheaan hiuksistoon. Mutta käyttämällä ainetta vain juhlatilaisuuksiin, pysyy homma hyvin hanskassa. Ja aineen kulutus on annostelijapumpun kanssa muuten todella kohtuullista. Sama purkki kuin 6 kk sitten, on vasta puolivälissä. Joten edelleen voin suositella ainetta kaikille tuuheampaa kuontaloa kaipaaville.

Katso koko aikaisempi juttu täältä.