Taga Harmony on julkistanut pienikokoisen integroidun vahvistimen. HTA-600B:ssä esivahvistin on toteutettu kahdella venäläisellä 6H3-putkella. Transistoripääte tarjoaa 30 watin tehon ab-luokassa kahdeksan ohmin kuormalla ja 50 wattia neljään ohmiin. Virranantokyvystä huolehtivat 150 watin rengasmuuntaja ja 3300 mikrofaradin suotokondensaattorit.

Sisääntuloina on kaksi linjatasoista RCA:ta sekä optinen tulo esimerkiksi televisiolle tai CD-soittimelle. Tarjolla on myös pre-out-lähtö ja perinteinen 6,3 millimetrin kuulokeliitäntä. Langaton toisto hoituu Bluetoothitse. Mukana on kaukosäädin.

Vahvistimessa on Cir­rus Lo­gi­cin CS4344-piiri muuntamassa digitaalista signaalia analogiseksi. Optisen liitännän kautta on mahdollista toistaa parhaimmillaan 24 bitin ja 192 kilohertsin laatua.

Hinta ei ole toistaiseksi tiedossa.

www.tagaharmony.com

www.hi­fiq.fi