Pebblebee on esitellyt kaksi uutta minikokoista paikanninta. Clip ja Card -paikantimet toimivat Applen Missä on…? -paikannusverkoston kanssa yhteensopivien Apple-laitteiden kanssa. Muissa Apple-mobiililaitteissa ja Android-käyttöjärjestelmässä niitä voi käyttää myös Pebblebeen oman sovelluksen kanssa.

Clip-paikannin toimii esimerkiksi avaimenperänä. Siinä on LED-valot helpottamassa etsimistä pimeässä ja äänekäs ilmaisin, joka hälyttää, jos avaimet meinaavat unohtua vaikkapa penkille. Laitteen voi kiinnittää myös matkalaukkuun. Akunkestoksi ilmoitetaan kertalatauksella kuusi kuukautta.

Luottokortin mallisen Card-paikantimen taas voi sujauttaa lompakkoon. Sen akun luvataan kestävän jopa vuoden kertalatauksella. Clipin tavoin myös Card hälyttää kovaäänisesti, jos se on vaarassa unohtua.

Molemmat paikantimet ovat myös IPX6-luokitellusti vedenkestäviä. Bluetooth-kantamaksi ilmoitetaan jopa 150 metriä.

Laitteet ovat tilattavissa Pebblebeen verkkokaupasta 29,99 dollarin suositushintaan.

www.pebblebee.com