AVPlus-lehden vuoden ensimmäinen numero 1/2023 on ilmestynyt.

Tässä numerossa mm. neljän noin 2000 euron parihintaisen lattiakaiuttimen vertailu. Mukana Acoustic Energy AE320, B&W 603 S2 Anniversary Edition, Dynaudio Emit 50 ja Q Acoustics Concept 50. Kokeilussa Epson EH-LS800 – Markkinoiden paras ultra-lähiheittoprojektori? Verkkoyhteydellä teet hifitason suoratoisto autoon. Harman Kardon Onyx Studio 8 kannettava kaiutin tarjoaa persoonallista tyyliä ja roimasti äänenpainetta. Pioneer PD-10AE & SX-N30AE – Perinteinen stereosetti lisämausteilla. TESTISSÄ: Totem KIN Play Tower -aktiivikaiuttimet: Kanadalaisen Totemin lattiakaiutin tarjoaa tanakkaa toistoa ja suoraviivaisen käyttökokemuksen. Näin säädät subbarin vaiheen ja vähän muutakin kohdalleen.

Julkaisimme digilehden poikkeuksellisesti ennen paperilehteä, koska edellisen numeron toimituksessa oli ongelmia ja emme halunneet viivästyttää tätä numeroa enää lisää. Paperilehden pitäisi saapuu tilaajille ensi viikon lopulla.

Katso koko sisältö >>


Mutta samalla pahoittelut, että AVPlus-lehden numeroa 8/2022 ei saatu valmiiksi joulukuun aikana.

Rajallisella miehityksellä operoiva toimituksemme ei kyennyt toimimaan normaalisti, kun edelleenkin aktiivisesti leviävät ja moninaiset taudit kaatoivat vuoron perään toimituksemme jäseniä vuoteen omaksi. Numeron 8/2022 pitkästä viivästymisestä johtuen päätimme jättää sen tavallaan kokonaan väliin vuosikerrasta ja siirtyä sen sisällöllä suoraan tämän vuoden ensimmäiseen numeroon 1/2023.

HUOM! Tilaajille tämä ei kuitenkaan merkitse sinänsä mitään, koska tilaajat saavat siis joka tapauksessa sen määrän lehtiä kuin tilaukseen kuuluu. Kaikkien tilaajien tilausta on siis pidennetty yhdellä lisänumerolla. Tilauksen aikajakso vain pitenee reilulla kuukaudella.