Japanilainen digispesialisti Melco on julkistanut uuden digitaalisen musiikkikirjaston – kuten se verkkoservereitään kutsuu. N1-S38 on uusi lippulaivamalli, ja sen luvataan tarjoavan ennennäkemätöntä suorituskykyä ja parasta soundia yhtiön historiassa.

N1-S38:ssa on täysin uusi 3,84 teratavun SSD-kiintolevyyn perustuva alusta. Levy on nimenomaan audiokäyttöön räätälöity. Runko ja kuori on uusia, samoin elektroniikka ja virtalähteet. Laite vaatii ulkoisen DA-muuntimen, sillä sellaista siinä ei ole itsessään. Musiikin tuonnin luvataan olevan helppoa flash-, cd- ja kiintolevyasemilta.

Musiikkikirjasto valmistetaan käsin Japanissa. Pohjalevy on 3 millimetrin paksuinen ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen luvataan vähentävän värähtelyjä, jotka voivat vaikuttaa musiikkisignaaliin. Laitteessa on OLED-näyttö, sinivihreät ilmaisinledit ja valaistut hallintapainikkeet.

Etupaneelissa on myös usb-liitäntä, ja kaikkiaan USB 3.0 -portteja löytyy neljä. Lisäksi on USB 2.0 -portti DAC-käyttöön. Valmistaja käyttää valettuja Amphenolin usb-liitäntöjä tavallisten sijaan. Niiden luvataan olevan parempilaatuisia ja kestävämpiä.

Nettiin laite yhdistyy Neutrik RJ45-liitäntöjen ja parannetun LAN-portin avulla. N1-S38:ssa on myös bnc-liitäntä 10 megahertsin ulkoista kelloa varten.

Värivaihtoehdot ovat musta ja hopeanharmaa. Hintaa soittimella on 13 999 euroa.

melco-audio.com

simex.fi