Apple Music Classical on nyt saatavilla Android-laitteilla ja voit ladata sovelluksen Google Play Storesta ilmaiseksi.

Kun Apple osti klassisen musiikin suoratoistopalvelu Primephonicin vuonna 2021, yhtiö ilmoitti suunnitelmista ottaa klassisen musiikin sovellus käyttöön viime vuoden loppuun mennessä. Apple kuitenkin myöhästyi tavoitteestaan muutamalla kuukaudella ja julkaisi sovelluksen ainoastaan iPhonelle vasta maaliskuussa.

Apple Music Classicalia pääsee käyttämään Apple Musicin tai Apple One tilauksen kautta. Sovellus tarjoaa klassisen musiikin mainoksettomia tallenteita jopa 192 kHz:n / 24-bittisellä häviöttömällä äänentoistolla sekä tuhansia tilaääntä tukevia tallenteita. Sovellus säilyttää Primephonicin yksityiskohtaiset musiikin metatiedot, mikä helpottaa massiivisen kirjaston selaamista.

Apple Music Classicalin käyttöönotto Androidilla päihittää yhtiön iPadille ja Macille optimoidun sovelluksen julkaisun. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että Primephonicilla on jo sovellus käyttöjärjestelmässä, ja uusi Apple Music Classical vain ottaa sen paikan.

Apple Music maksaa 11,99 euroa kuukaudessa. Perhetilauksen hinta on 18,99 euroa kuukaudessa ja opiskelijahinta 6,99 euroa kuukaudessa.

apple.com