Creative Technology on julkaissut USB-liitännällä varustetun Creative Live! Audio A3 -äänikortin, jossa on 24-bittiset toisto- ja äänitysmahdollisuudet. Tämä innovatiivinen äänikortti on suunniteltu erityisesti live-lähettäjille, sisällöntuottajille ja muusikoille, tarjoten monipuolisia liitäntöjä, tasonsäätimiä sekä reaaliaikaista kuuntelua viiveettömästi.

Creative Live! Audio A3 erottuu joukosta tarjoamalla jopa 24-bittisen ja 96 kilohertsin taajuuden äänitys- ja toistomahdollisuuden. Tämä tekee siitä ihanteellisen välineen äänen ammattilaisille, jotka vaativat huippuluokan äänenlaatua. Lisäksi äänikortissa on mobiiliaudion 3,5 millimetrin I/O-liitin, joka auttaa vähentämään häiriöitä etähaastatteluissa ja podcast-äänityksissä. Se sisältää myös kierronesto-ominaisuuden, joka on hyödyllinen selkeyden ylläpitämisessä.

Creative Live! Audio A3:ssa on kaksi kuulokeliitäntää, joissa on erilliset äänenvoimakkuuden säätimet, mikä mahdollistaa useiden kuulokkeiden käytön samanaikaisesti. Lisäksi äänikortissa on kaksi yhdistelmäliitintä, joissa on sisäänrakennetut mikrofonin esivahvistimet ja Hi-Z-kytkin. Stereolähdöt ovat balansoidut, mikä tarkoittaa erinomaista äänenlaatua ja luotettavuutta.

Käyttäjille tarjotaan myös erilliset ulostulo- ja sisääntuloäänenvoimakkuuden säätimet, mikä mahdollistaa äänentoiston hienosäädön ja varmistaa ammattimaisen äänenlaadun. Lisäksi viiveetön monitorointi antaa käyttäjille mahdollisuuden kuunnella ääntä reaaliajassa, mikä on erityisen hyödyllistä live-lähetyksissä ja äänityksissä.

USB-liitännällinen, ulkoinen Creative Live! Audio A3 -äänikortti on jo saatavilla hintaan 170 euroa.

creative.com