Doro on julkistanut uudet HearingBuds -kuulokkeet, jotka on suunniteltu erityisesti seniorikäyttäjille, jotka tarvitsevat korkealaatuista äänikokemusta. Doron mukaan jopa 33 prosenttia 60-vuotiaista ihmisistä kärsii jonkinlaisesta kuulovammasta, ja tämä on vielä yleisempää vanhemmilla ikäryhmillä.

Uudet Doro HearingBuds -kuulokkeet tarjoavat käyttäjilleen kirkkaamman ja luonnollisemman äänikokemuksen. Ne hyödyntävät edistyksellistä ääniteknologiaa, mukaan lukien kuulonparannusalgoritmit, joita tavallisesti käytetään kuulolaitteissa. Kuulokkeiden akustinen muotoilu painottaa äänen luonnollisuutta ja vähentää äänen puuroutumista. Kuulokkeet parantavat keskusteluja vahvistamalla puhetta ja vähentämällä ympäristön häiriöitä.

Kuulokkeissa on valmiiksi määritellyt ääniprofiilit, jotka optimoivat puhe-, televisio- ja mediaäänen laadun. Nämä profiilit säätävät äänitasapainoa ympäristön mukaan, mikä on erityisen hyödyllistä meluisissa paikoissa, kuten kahviloissa tai ravintoloissa. Doro HearingBuds -kuulokkeet ovat yhteensopivia sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Ne tarjoavat myös kuulotestin, joka luo yksilöllisen kuuloprofiilin lyhyen arviointijakson jälkeen. Kuuloasetuksia voi tallentaa ja muokata käyttäjän mieltymysten mukaan. Kuulokkeissa on myös toiminto, joka suojaa käyttäjän kuuloa äkillisiltä kovilta ääniltä, ja ne tunnistavat automaattisesti, kumpaan korvaan ne on asetettu.

Doro HearingBuds -kuulokkeet ovat saatavilla Doron verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä hintaan 309 euroa.

doro.com