Hervet Manufacturier, Pariisissa sijaitseva design-yritys, on laajentanut tuotevalikoimaansa hifi-laitteisiin Bellame-sarjan Hommage-2.1-kaiutinjärjestelmän myötä. Yritys, joka tunnetaan huonekalujen ja valaisimien valmistuksesta, on tuonut markkinoille ylellisen kaiutinpaketin, joka yhdistää modernin tekniikan ja elegantin muotoilun.

Kaiutinjärjestelmän keskiössä on subwoofer, joka sisältää kaksi 10 tuuman paperikartioista bassoelementtiä. Subwoofer vastaa koko järjestelmän elektroniikasta. Subwooferin teho on 220 W, mikä varmistaa voimakkaan ja syvän bassotoiston.

Satelliittikaiuttimet on varustettu 8 tuuman basso-keskiäänisillä, joissa on airgel-kartiot ja käänteinen ripustus. Nämä elementit toistavat äänen laajalla taajuusalueella, kattaen viisi tärkeintä oktaavia aina 3 000 Hz:iin asti. Korkeiden taajuuksien toistosta huolehtii 25 mm:n tekstiilidome. Kaikki kaiutinelementit on valmistanut Audax. Satelliittikaiuttimille on varattu 2 x 75 W teho.

Elektroniikan osalta Hervet Manufacturier on valinnut yhteistyökumppaneikseen Atohmin ja Advance Parisin. Kaiutinjärjestelmän mukana tulee virtaviivainen kojelauta, jossa on äänenvoimakkuuden säätö ja vastaanotin kaukosäätimelle.

Liitettävyyden osalta Hommage-2.1 tarjoaa kattavat vaihtoehdot. Järjestelmässä on kahdeksan linjatuloa ja yksi mm-phono-tulo vinyylin ystäville. Digitaalisen äänen toistoa varten on tarjolla 24-bittinen/192 kHz DAC viidellä digitulolla, mukaan lukien usb-a ja usb-b. Bluetooth-yhteys on mahdollistettu valinnaisen donglen avulla.

Kaiuttimien kotelot on valmistettu laadukkaasta Dos Santos-ruusupuusta, ja niiden jalat ja jäykistysosat ovat harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Etulevyt on viimeistelty täysnahalla, mikä lisää tuotteen ylellisyyttä.

www.hervet-manufacturier.fr