Atohm on lanseerannut uuden tehokkaan d-luokan RS700-vahvistimen. Vahvistin on suunniteltu kaksoismonorakenteella ja sisältää tehokkaan 32-bittisen, 295 MHz:n Sigma DSP:n (Digital Signal Processor). Tämä DSP ylläpitää neljässä eri prosessointitilassa vahvistimen lähtöasteiden optimaalista suorituskykyä. Atohm on käyttänyt tämän tuotteen kehitykseen kertomansa mukaan noin 6000 tuntia.

RS700 on varustettu Atohmin kehittämällä U-Guard-teknologialla, joka toimii kaikenlaisten kaiuttimien kanssa ja vähentää tehovahvistimessa syntyvää säröä pitäen äänisignaalin mahdollisimman uskollisena alkuperäiselle. U-Guard määrittelee ja säätää äänisignaalin amplitudia reaaliaikaisesti, välttäen kaiutinelementtien ylikuormitusta ja tehoasteiden kyllästymistä. Lisäksi RS700 tarjoaa mahdollisuuden suodattaa kaiutinsignaalia digitaalisilla ylipäästösuotimilla ja yhdistää yksi tai kaksi subwooferia XLR-lähtöjen kautta.

RS700 tuottaa 700 wattia jatkuvaa tehoa per kanava 4 ohmin kuormassa ja toimii laajalla 4–16 ohmin kuorma-alueella. Laite tukee AD/DA-muunnosta 96 kHz:n taajuudella ja 24 bitin resoluutiolla, ja sen yleinen suorituskyky on korkea: kokonaisharmoninen särö plus kohina (THD+N) on alle 0,06%, ja häiriöetäisyys on 110 dB. Vahvistimen taajuusvaste on 2 Hz–45 kHz kanavakohtaisessa tilassa ja 2 Hz–35–150 Hz subwoofer-tilassa, tarjoten näin laajan äänen toiston spektrin.

RS700:n tekniset ominaisuudet tekevät siitä soveltuvan monipuolisiin kuunteluympäristöihin, säilyttäen tarkan äänenlaadun ja tehokkuuden. Hintaa vahvistimelle ei ole vielä tiedossa.

www.atohm.com