Sennheiserin uutuus HD 620S -kuulokkeet, saattavat näyttää samankaltaisilta kuin brändin tunnetut avoimet kuulokkeet, mutta sitä ne eivät ole. Kuunnellen palautetta yhteisöltä, Sennheiser tunnisti kysynnän kuulokkeille, jotka säilyttävät 600-sarjan upeita ominaisuuksia samalla eristäen ulkoiset häiriöt. Tuotepäällikkö Jermo Koehnke totesi: “Hifi-yhteisö on kaivannut kuuloketta, jossa on parhaat piirteet 600-sarjastamme, mutta samalla eristää heidät häiriöiltä töissä, kotona tai muualla.”

HD 620S pyrkii saavuttamaan juuri tämän: säilyttämään tilavan ja luonnollisen äänimaailman samalla ne sisältäen suljettujen kuulokkeiden äänieristävät ominaisuudet. Mikä erottaa uudet kuulokkeet muista on metalliset osat, jotka ympäröivät kuulokkeiden “kuppeja”. Ulkonäön lisäksi Sennheiser kertoo, että nämä kuoret toimivat tehokkaina eristäjinä, vähentäen häiriöitä.

Impedanssiltaan 150 ohmia, HD 620S on yhteensopiva useimpien integroitujen vahvistimien kanssa. Jokainen pari toimitetaan säilytyspussilla ja 183 cm:n, irrotettavalla, kierteisellä 3,5 mm:n kaapelilla. Lisäksi 4,4 mm:n kaapeli tulee saataville ostettavaksi kesällä niille, joilla on DAC-vahvistimia.

Pähkinänkuoressa, HD 620S -suljetut kuulokkeet ilmentävät Sennheiserin sitoutumista innovaatioon, tarjoten yhdistelmän avoimen kuulokkeen sielusta suljetun kuulokkeen toiminnallisuuteen vaativille audiophiileille, jotka etsivät parasta äänenlaatua ja eristystä.

Kuulokkeet voi ennakkotilata 7. toukokuuta alkaen 349.90 euron hintaan, ja toimitukset alkavat 6. kesäkuuta. Ne on suunnattu audiofiileille, jotka haluavat parhaat puolet molemmista maailmoista.

www.sennheiser.com