Meillä on ollut monenlaista vastoinkäymistä uusimman AVPlus-lehden kanssa. Toimitusporukkamme on hyvin pieni ja sairastumiset tai muut vastoinkäymiset aiheuttavat monenlaista ongelmaa ja sellaisen lumipalloefektin, jota on vaikea välttää. Esimerkiksi nyt kyseessä olevaan numeroon allekirjoittanut on tehnyt itse asiassa kaikki lehden jutut. Sattuneesta syystä lehden muut toimittajan eivät ole voineet tehdä juttuja. Viimeisenä niittinä sairastuminen, joka nyt aiheuttanut tämän pitkän lisäviiveen lehden viimeistelyssä julkaisukuntoon.

Tämä on aiheuttanut myös viivettä vastauksissa tilaajillemme ja välillisesti jopa Munchenin messuista tehtäväksi aiotun livestream-lähetyksen peruuntumisen.

Tällaista se on, mutta kuten joku on viisaasti lausunut:
“Mihin tässä valmiissa maailmassa on niin kiire?”

En uskalla edes luvata koska saamme lehden valmiiksi.
Odotamme vain enää yhden jutun ja lehden kannen taiton valmistumista, niin lehti saataisiin valmiiksi. Toivottavasti nyt tulevana maanantaina.

Kunnioittaen ja anteeksi pyytäen,

Teppo Hirvikunnas
Päätoimittaja