Sonos on julkaissut päivitetyn version suositusta kannettavasta kaiuttimestaan, Roam 2:n, joka on nyt saatavilla Sonosin verkkokaupassa hintaan 199 euroa.

Roam 2 tuottaa voimakkaan ja yksityiskohtaisen äänen sekä syvän basson, mikä on harvinaista näin pienikokoiselle kaiuttimelle. Kaiuttimessa on paranneltu käyttöliittymä, johon kuuluvat erilliset virta- ja Bluetooth-painikkeet, jotka helpottavat käyttöä. Kaiuttimen voi ottaa heti käyttöön yhdistämällä sen puhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta ilman erillistä WiFi-yhteyttä, mutta se voidaan myös yhdistää muuhun Sonos-järjestelmään kodin WiFi-verkon kautta.

Roam 2:n automaattinen Trueplay-viritys varmistaa aina parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen riippumatta siitä, onko käytössä Bluetooth- tai WiFi-yhteys. Kaiuttimella voi kuunnella musiikkia jopa 10 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi Roam 2 on pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokituksella, mikä tarkoittaa, että se kestää roiskeita, likaa ja vaihtelevia lämpötiloja. Kaiuttimesta on saatavilla viisi värivaihtoehtoa: Olive, Sunset, Wave, musta ja valkoinen.

Roam 2 tarjoaa parannuksia sekä äänenlaadussa että käyttömukavuudessa, tehden siitä monipuolisen ja kestävän vaihtoehdon kannettavaksi kaiuttimeksi.

www.sonos.com