Uusimmassa AVPlus-lehdessä mm. mielenkiintoinen 160-200 euron täyslangattomien vastamelu In-Ear nappikuulokkeiden vertailu. Testissä mukana Apple AirPods, Creative Aurvana ACE 2, Jabra Elite 8 Active, JBL Live Beam 3, Samsung Galaxy Buds2 Pro, Sennheiser Accentum True Wireless.

Otimme kokeiltavaksi myös neljä halppissarjan nappikuuloketta: Havit TW925, JLAB JBuds Air ANC, JLAB Go Air Pop, Temu ”Tech Earphones”. Ja yllättäen 20 euron napit olivat todella yllätys!

TIETOA & TAITOA -osiossa kerromme miten EQ:lla saa 20 euron kuulokkeista 200 euron soundit. Kuulokkeiden ääntä pystyy nimittäin säätämään taajuuskorjaimella helposti ja tuloksellisesti. Kuulokekuuntelun eräs merkittävin haaste on myös äänikuvan puutteellinen tilavaikutelma. Siihenkin on tulossa parannusta.

Tässä numerossa myös tee-se-itse-juttuja: Nedis RIAA-korjain ja modaus eli vinyylisoittimesta parempi ääni: Edullinen, mutta laadukas RIAA-korjain, ja modaamalla vieläkin paremmaksi. Uraltone EL95: Tee helposti ja kohtuuhintaan (240 eurolla) aito putkivahvistin. 2.1-kanavaisella vahvistinmoduulilla toteuttaa vaikka mitä: Kokeilussa huippuedullinen (20 €) ja kalliimpi (Arylic) 2.1-kanavainen vahvistinmoduuli.

Testissä myös Edifier S3 “Stax” -kuulokkeet eli edulliset hifiluokan planaarikuulokkeet Staxin hengessä.

Ja paaaaljon muuta… 80-sivuinen jättinumero.


Ja mikä parasta: Lehti on luettavissa ilmaiseksi!

Hae lehden luku- ja pdf-latauslinkki täältä.


#JBL Authentics 300
#Mondo by Defunc SPEAKER LARGE
#Tivoli SongBook
#SongBook Max
#Logitech MX Keys S Combo -näppäimistö/hiiri-yhdistelmä
#Mondo by Defunc
#Jabra SPEAK2 55
#Logitech G Astro A50X
#Nedis-riaa
#Edifier S3Uraltone EL95
#Apple AirPods,
#Creative Aurvana ACE 2
#Jabra Elite 8 Active
#JBL Live Beam 3
#Samsung Galaxy Buds2 Pro
#Sennheiser Accentum True Wireless
#R_Volution PlayerOne 8K
#Cabasse Abyss