Adam Audio on lisännyt valikoimiinsa ensimmäiset kuulokkeet. Studio Pro SP-5 -kuulokkeet ovat rakenteeltaan korvan ympäröivät ja suljetut studiokuulokkeet, joiden luvataan tarjoavan tasapainoista ja erottelevaa toistoa koko 8–38 000 hertsin taajuuskaistallaan.

Toiston luvataan olevan analyyttisen tarkkaa ja transienttitoiston erinomaista. Kuulokkeissa on kaksi 40 mm kokoista kullattua elementtiä. Ne on tehty yhteistyössä Ultrasonen kanssa, jolta on peräisin myös S-LOGIC Plus -teknologia. Kuuloke-elementtien sijoittelussa on hyödynnetty korvien muotoa ja korvanlehtien akustiikkaa, jotta ääni saadaan kanavoitua korvakäytävään. Kuulokkeiden pitäisi valmistajan mukaan tarjota luonnollisen, kalibroitujen tarkkailukaiuttimien kaltaisen äänentoiston, jolloin miksaaminen helpottuu.

Ultrasonen tekniikan ansiosta kuulokkeet vaativat vähemmän äänenpainetta saman subjektiivisesti koetun äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi. Se taas vähentää säröytymisen aiheuttamia vääristymiä ja kuunteluväsymystä. Käyttömukavuuteen pitkissä kuuntelusessioissa on valmistajan mukaan muutenkin panostettu.

Mukana tulee laukku, kolmen metrin kierrejohto 6,3 millimetrin plugilla ja 1,2 metrin suora johto 3,5 millimetrin liitännällä. Impedanssi on 70 ohmia. Herkkyys on 95 desibeliä milliwattia kohden ja paino 290 grammaa. Kuulokkeet valmistetaan käsityönä Saksassa.

www.adam-audio.com

www.ultrasone.com

www.nordicaudio.eu