AKG julkisti neljät langattomat kuulokkeet parhaillaan käynnissä olevilla IFA-messuilla Berliinissä. N700NC on vastamelutoiminnolla varustettu korvan ympäröivä kuuloke. Akunkestoa luvataan bluetoothin kautta kuunnellessa 20 tuntia ja langallisena 36 tuntia. Johto on sotkeutumaton ja se on varustettu yhden näppäimen kaukosäätimellä. Kuulokeosissa on hallintapainikkeet sekä suuret, muistivaahdolla täytetyt ja keinonahalla päällystetyt pehmusteet. Kuulokkeet ovat myös taittuvat. AKG Headphones -sovelluksella pystyy säätämään asetuksia.

Y500 on Y50BT -kuulokkeiden seuraaja. Ne ovat edeltäjiensä tavoin korvan päälle asetettavaa mallia. Sangan luvataan olevan pehmeä, ja kuulokeosien pehmusteet on täytetty muistivaahdolla. Akunkestoa luvataan 33 tunniksi. Kuulokkeet on varustettu myös Ambient Aware -toiminnolla, jonka avulla pysyy kuulolla ympäröivistä tapahtumista. Värivaihtoehdot ovat musta, sininen, vihreä ja pinkki. Langallinen Y50-malli sen sijaan pysyy edelleen tuotannossa.

Lisäksi ilmestyi kaksi bluetooth-nappikuulokemallia – Y100 ja N200. Kummankin akunkestoksi luvataan kahdeksan tuntia. Y100 sisältää myös Ambient Aware -toiminnon ja kolminäppäimisen kaukosäätimen. N200 on rakenteeltaan puoliavoin ja painaa ainoastaan 15,6 grammaa. Napit pystyy napsauttamaan yhteen magneetin avulla. Johto puolestaan on kangaspäällysteinen.

Tarkemmat hinnat ja myyntiintuloajankohdat eivät ole vielä tiedossa. Tämän vuoden puolella kuitenkin.

fi.akg.com