Samsungin omistama AKG on lanseerannut uudet langattomat N700- ja Y600 -kuulokkeet Suomessa.

Valikoiman lippulaivamalli, N700 NCM2 tukeutuu muusikoiden ja audiofiilien jo vuosikymmeniä rakastamaan ääniprofiiliin. N700-kuulokkeiden maailmanluokan äänentoiston ansiosta käyttäjät voivat nauttia moniulotteisista äänistä ja kuulla kappaleen jokaisen kerroksen juuri kuten artisti sen tarkoittikin. N700-kuulokkeissa on myös huippuluokan aktiivinen vastamelutoiminto, joten kuuntelukokemus ei häiriinny linja-autossa, lentokoneessa, kaupungin hälinässä tai muissa meluisissa tilanteissa. Vastamelu mahdollistaa myös täydelliseen hiljaisuuteen rauhoittumisen, mikäli käyttäjä haluaa rentoutua, keskittyä työntekoon tai opiskella tehokkaasti.

– AKG:lla on pitkä ja arvostettu historia ensiluokkaisten äänentoistotuotteiden valmistajana, ja Samsung on pitkään työskennellyt heidän kanssaan puhelin- ja tablettikuulokkeiden sekä muiden ääniratkaisujen parissa. AKG N700 -kuulokkeiden saapuminen Pohjoismaihin tarkoittaa, että entistä useammilla on mahdollisuus kokea AKG:n premium-kuulokkeiden puhdas äänenlaatu ja vastamelutoiminto niin sohvalla kuin tien päälläkin, toteaa Rikard Skogberg, Samsung Nordicin AKG-tuotepäällikkö.

Langattomat N700-kuulokkeet muodostavat yhteyden mobiililaitteen kanssa vaivattomasti bluetoothin välityksellä. Akunkesto täydellä latauksella on peräti 23 tuntia, mikä tarkoittaa, että musiikista, podcasteista tai täydellisestä hiljaisuudesta voi nauttia lähes täyden vuorokauden ajan. Ensiluokkaisen melunvaimennuksen lisäksi kuulokkeissa on myös Ambient Aware- ja Talk Thru -tekniikat, joilla käyttäjä voi yhdellä napin painalluksella suodattaa läpi ympäristön äänet ja kommunikoida ympärillä oleville ihmisille poistamatta kuulokkeita päästään.

N700-kuulokkeissa on tyylikäs ja mukautettava muotoilu. Pehmustetut kuulokkeet ja säädettävä pääpanta varmistavat hyvän istuvuuden. Kuulokkeita on saatavana mustana, ja ne taittuvat helposti kasaan, joten ne mahtuvat kätevästi laukkuun tai jopa takin taskuun.

Y600 – nuorille ja luoville

Langattomissa Y600 NC -kuulokkeissa on sekä AKG:n ainutlaatuinen ääniprofiili että aktiivinen melunvaimennus. Ne ovat myös varustettu Ambient Aware- ja Talk Thru -tekniikoilla, joiden avulla käyttäjä voi kommunikoida ulkomaailman kanssa poistamatta kuulokkeita päästään. Y600-kuulokkeissa on nuorekas ja tyylikäs muotoilu ja ne ovat tulossa saataville kolmena värivaihtoehtona: musta, hopea ja kulta. Täydellä latauksella käyttäjä voi kuunnella musiikkia ja podcasteja bluetooth-yhteydellä peräti 25 tuntia.

AKG N700 NCM2 Suositushinta on 299 euroa. Nyt myynnissä.
AKG Y600 NC Suositushinta on 199 euroa. Saapuu myyntiin vielä huhtikuun lopussa.

Valmistajan sivut