Samsung tuo ensimmäisenä TV valmistajana Apple Musicin integroituna Smart TV -ympäristöön. Apple Musicista voivat nyt nauttia Samsungin älytelevisioiden käyttäjät yli sadassa maassa.

Koska ihmiset ympäri maailmaa viettävät yleisesti enemmän aikaa kotona, Samsung on laajentanut Smart TV:n viihde- ja hyvinvointitarjontaa. Apple Music -sovelluksella, joka on saatavana vuosien 2018–2020 malleihin, tilaajat voivat suoratoistaa yli 60 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia, katsella suosituimpia musiikkivideoita ja kuunnella tuhansia, maailmanluokan musiikkiasiantuntijoiden ja suunnannäyttäjien kuratoimia soittolistoja.

Apple Musicin tilaajat saavat käyttöönsä myös räätälöidyt päivittäiset suositukset ja innovatiivisen Beats 1 -radioaseman. Maailmanlaajuisen live streamin esiintyjiä ovat esimerkiksi Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled ja Elton John. Lisäksi tilaajien käytettävissä on uusi “At Home With Apple Music”. Se sisältää muun muassa uusia soittolistoja ja artistihaastatteluja sekä yhteisöllisyyttä luovia nauhoituksia kotona työskentelevien artistien FaceTime-ryhmäkeskusteluista.

Samsung Smart TV -televisioiden omistajat voivat ladata Apple Musicin Samsung Smart TV App Storesta, kirjautua sisään olemassa olevaan tiliin Apple ID:llä tai aloittaa tilauksen suoraan televisiosta. Apple Musicia voi kokeilla ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan henkilö-, perhe- tai opiskelijatilauksella.

Apple Musicin laajan valikoiman lisäksi tilaajat voivat seurata Samsung Smart -televisioissaan ainutlaatuisia esityksiä, suosittuja konsertteja ja muuta sisältöä.

Lisätietoa Samsungin tv-tuotteista osoitteessa: www.samsung.com