Asus tuo ZenFone Max Pro M2 -puhelimen myyntiin Suomen markkinoille. Se on varustettu hintaluokassaan varsin vakuuttavilla ominaisuuksilla.

Järjestelmäpiirinä on Qualcommin keskihintaluokan Snapdragon 660 -piiri. Käyttömuistia on mukavat kuusi gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua. Halutessaan muistia pystyy laajentamaan kahteen teratavuun saakka micro-sd-kortin avulla.

Akku on useimpia puhelimia järeämpi 5 000 milliampeeritunnin kapasiteetillaan. Plussaa on myös puhdas Android-käyttöjärjestelmä, joka on toimitusvaiheessa vielä versiota 8.1 Oreo. Päivitys tuoreimpaan Android 9 Pie -versioon on kuitenkin tulossa.

Lovella varustettu näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja suojattu Gorilla Glass 6:lla. Sen tarkkuus on 2 280 x 1 080 pikseliä. Edessä on 13 megapikseli kamera. Takana on puolestaan sormenjälkilukija sekä 13 ja 5 megapikselin kennolla varustettu kaksoistakakamera. Puhelimesta löytyy myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Hintaa puhelimella on 299 euroa, mikä vaikuttaa ominaisuuksiin nähden varsin huokealta. Ennakkotilaukset alkavat Suomessa 28.1. Toimitusten on määrä alkaa viikolla 5. Suomessa puhelin on saatavilla sinisenä.

www.asus.com/fi/