Pioneer on esitellyt uuden version VSX-934-kotiteatterivahvistimestaan. Edeltäjän 3.1.2-kanavaiseen Dolby Atmos -ja DTS:X-tukeen verrattuna uusi malli tarjoaa kokonaista 5.2.2 kanavaa. Tulossa on laiteohjelmistopäivityksen muodossa myös Dolby Atmos Height Virtualizer -ja DTS Virtual:X -teknologiat, jotka luovat virtuaalisen kolmiulotteisen vaikutelman, vaikka laitteistoon ei kuuluisikaan Atmos- tai takakaiuttimia.

Vahvistin tukee monihuonejärjesstelmistä DTS Play-Fitä, FlareConnectia ja Sonos-alustaa. Tulossa on laiteohjelmistopäivityksenä myös Airplay 2. Korkearesoluutioisen pcm-audion puolella se yltää 24 bitin ja 192 kilohertsin laatuun ja tukee dsd:tä 5,6 megahertsin laadulla. Suoratoistopalveluista löytyvät muun muassa Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music ja TuneIn. Langaton toisto sujuu myös bluetoothilla.

Vahvistimen kaikki hdmi-liitännät tukevat 4k/hdr-läpivientiä. Kotiteatterivahvistimessa hieman harvinaisempana herkkuna on myös phono-liitäntä mm-äänirasioille. Tehoa luvataan 165 wattia kanavaa kohti. Laitteessa on myös tuki Pioneerin MCACC-huonekorjaukselle. Värivaihtoehdot ovat musta ja harmaa.

Hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Britanniassa hinta on noin 550 puntaa ja siellä laite saapuu kauppoihin helmikuussa.

www.pioneer-audiovisual.eu/fi

www.loudgroup.fi