Asus julkisti uudet ROG Strix Go 2.4 -pelikuulokkeet. Erikoisiksi ne tekee se, että niissä on käytetty tekoälyä mikrofonin vastamelutoiminnon apuna. Syväoppimista hyödyntävän tietokannan avulla kuulokkeet tunnistavat ja reagoivat ympäröivään meluun. Ympäröivien äänten luvataan suodattuvan 95-prosenttisesti.

Asuksen mukaan tekoälyn avulla eliminoitavia ääniä ovat esimerkiksi näppäimistön naputus ja taustakeskustelut. Mikrofoni on irrotettava ja piilotettava. Materiaaleina kuulokkeissa on käytetty metallia, muovia ja keinonahkaa. Elementit ovat kooltaan 40 millimetriä. Mukana tulee kuljetuspussukka, jossa on sisäänrakennetut taskut tarvikkeille.

Kuulokkeet ovat langattomat ja niille luvataan parhaimmillaan 25 tunnin akunkesto. 15 minuutin pikalatauksella virtaa saa ladattua kolmeksi tunniksi. Langaton äänensiirto tapahtuu 2,4 gigahertsin yhteydellä USB-C- ja USB-A-liitännällä. Kuulokkeet tukevat Hi-Res -toistoa aina 40 000 hertsiin asti, jos ne kytketään mukana tulevalla 3,5 millimetrin johdolla.

rog.asus.com