WhatHiFi on testannut Audio Pron Addon C10 -aktiivikaiuttimen. Lehti oli aikaisemmin testannut Addon C5-mallin ja pitänyt siitä kovasti. C10 on sitä suurempi ja sen vuoksi bassoltaan alemmas ulottuva. Hinta Suomessa on 350 €.

Audio Pron C-sarjan kaiuttimet on varustettu monihuonetuella, jota ohjataan sovelluksella. Liitäntöinä on miniplugi- ja rca-sisääntulot sekä subbarilähtö. Langattomista lähteistä kaiuttimessa on wi-fi, bluetooth ja airplay. Usb-liitännän kautta pystyy lataamaan esimerkiksi mobiililaitteita. Suoratoistopalveluista löytyy esimerkiksi Spotify, Tidal ja Qobuz. Spotify tukee myös Connect-ominaisuutta. Nettiradioista saatavilla on TuneIn ja iHeartRadio.

Elementteinä on yksi 130 mm kokoinen pitkäiskuinen basso/keskiääninen ja 2,75 tuuman tekstiilidome. Kotelon takana on refleksiportti, ja sisältä löytyy 80 watin d-luokan vahvistin. Värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen ja harmaa.

Erityisesti äänentoistoon on panostettu, ja siltä osin WhatHiFi kertoo Addon C10:n olevan luokkansa parhaita. Ääntä kuvataan rikkaaksi, aikatarkaksi ja dynaamiseksi. Kilpailijoihin verrattuna siinä sanotaan olevan enemmän tilantunnetta. Laitteesta löytyy sekä potkua että hienovaraisuutta. Myös käyttöä kehutaan suoraviivaiseksi. Negatiivista WhatHiFi ei kaiuttimesta löytänyt tässä hintaluokassa.

WhatHiFin arvio löytyy täältä.

www.audiopro.com