Audio-Technica on julkistanut ATH-M50xBT2-kuulokkeistaan rajattuna eränä Lantern Glow-värivaihtoehdon. Enää ei siis ole pakko tyytyä mustaan. Väriä on ollut valitsemassa 13 000 Audio-Technican fania eri puolilta maailmaa. Äänestyksessä kyseiseen vaihtoehtoon päätyi 40 prosenttia.

Uusi värivaihtoehto kantaa nimeä ATH-M50xBT2MO. Kyseessä on tuttujen langallisten ATH-M50- ja ATH-M50X-studiokuulokkeiden perilliset, ja niiden luvataan olevan soundiltaan tuttua M50:a. Uudesta värivaihtoehdosta tulee tarjolle myös langallinen ATH-M50xMO-versio. Kuulokkeissa on 45 millimetrin laajakalvoiset elementit. Sisuksissa on AK4331 DAC -piiri, kuulokevahvistin ja tuplamikrofonit.

Kuulokkeet pystyy yhdistämään kahteen Bluetooth-laitteeseen kerrallaan. Kuulokekupista löytyy painikkeet äänenvoimakkuuden säätöön, mikrofonin mykistämiseen, musiikin toistoon ja puheassistentin aktivointiin. Google Fast Pair -ominaisuuden avulla kuulokkeet saa paritettua Android-puhelimen kanssa nopeasti.

Kuulokkeet tukevat parempaa LDAC-laatuista AAC:n ja SBC:n lisäksi. Ne tukevat matalalatenssista tilaa, mistä on etua esimerkiksi videota katsellessa tai pelatessa. Sen pystyy kytkemään päälle A-T Connect -sovelluksen kautta. Sieltä löytyy myös taajuuskorjain, jonka asetukset pystyy tallentamaan kuulokkeisiin, sekä oikean ja vasemman kanavan tasapainon säätö. Sovelluksen avulla pystyy lisäksi paikantamaan kadonneet kuulokkeet.

Akun luvataan kestävän peräti 50 tuntia kertalatauksella. Jos akku kuitenkin pääsee lopahtamaan 10 minuutin pikalatauksella lisävirtaa saa kolmeksi tunniksi. Kuuntelemaan pystyy myös mukana tulevan 1,2 metrin audiojohdon avulla. Pakettiin kuuluu latausjohto ja kuljetuspussi.

Hinnaksi valmistajan sivuilla ilmoitetaan 219 euroa eli hieman enemmän kuin perusversiolla.

www.audio-technica.com