Audio-Technica on julkistanut ATH-MSR7b-kuulokkeet. Ne perustuvat ATH-MSR7-malliin, mutta elementit, johto sekä paino ja ergonomia ovat kokeneet uudistuksia. Uudistettu malli on 53 grammaa edeltäjäänsä kevyempi. Kuulokkeet ovat korvan ympäröivää mallia. Pehmusteet sekä sangassa että kuulokeosissa on täytetty muistivaahdolla mukavuuden maksimoimiseksi pitkään kuunnellessa.

True Motion -elementit ovat 45 millimetrin kokoiset ja päällystetyt hiilikuidulla. Valmistajan mukaan kalvomateriaali muistuttaa timanttia ja on samanaikaisesti kevyt, reagoiva ja jäykkä. Toistoa on parannettu Dual-Layer Air Control -teknologialla jonka luvataan säätelevän ilmanvirtausta tarkasti.

Tuloksena luvataan olevan erinomainen erottelukyky ja transienttivaste. Diskanttivasteen ja bassontoiston tarkkuuden ja ulottuvuuden luvataan myös parantuneen. Kaiken kaikkiaan ääntä kuvataan yksityiskohtaiseksi, voimakkaaksi, ilmavaksi ja neutraaliksi. Taajuusvasteeksi ilmoitetaan 5–50 000 hertsiä.

Mukana tulee 4,4 millimetrin liitännällä varustettu balansoitu johto, joka vähentää säröä ja häiriöitä signaalissa. Myös tavallinen 3,5 millimetrin liitännällä varustettu johto kuuluu pakettiin. Erikseen on hankittavissa 2,5 millimetrin balansoitu johto Astell & Kernin digitoistimia varten. Kaikkien johtojen lutavaan tarjoavaan aiempaa parempaa kanavaerottelua ja vähäisempää ylikuulumista. Mukana tulee kantopussi.

Saataville kuulokkeet tulevat lähikuukausina. Valmistajan sivuilla niiden hinnaksi ilmoitetaan 249 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta ja messinki.

eu.audio-technica.com