Marshall on uudistanut kannettavan ja langattoman Kilburn-kaiuttimensa. Kilburn II on yhtiön mukaan kokoluokkansa kovaäänisin ja sen äänentoiston luvataan olevan keskialueelta selkeää ja bassotaajuuksilla syvää. Äänenpainetta lähtee 100,4 desibeliä ja taajuusvasteeksi ilmoitetaan 52–20 000 Hz.

Bluetooth 5.0 -yhteys on varustettu aptx-koodekilla paremman äänenlaadun saavuttamiseksi. Kaiutin tukee myös kahta bluetooth-yhteyttä samanaikaisesti. Fyysinen 3,5 millimetrin aux-sisääntulo löytyy myös.

Yhdellä latauksella luvataan 20 tuntia kuunteluaikaa. Akun loppuessa täyteen lataukseen on mahdollista päästä 2,5 tunnissa pikalatauksella. Lataustilaa voi seurata yläpaneelin ledirivistöstä. Yläpaneelissa on myös säätimet äänenvoimakkuudelle, bassolle ja diskantille.

Kilburn II on edeltäjäänsä kestävämpi kulmarautojen ja metalligrillin ansiosta. Kaiutin on ipx2-sertifioitu eli se kestää hieman vettä. Kaiuttimen kanniskelussa auttaa päälle sijoitettu kantokahva. Tehoa on valmistajan ilmoituksen mukaan 36 wattia.

Hintaa Kilburn II:lla on 299 euroa. Toimitukset alkavat 13. syyskuuta.

www.marshallheadphones.com