Audio-Technica on julkistanut seuraajan suosituille ATH-M50xBT-kuulokkeilleen. Uudet ATH-M50xBT2-kuulokkeet jatkavat muotoilultaan ja kuuloke-elementeiltään ilmeisesti langallisen ATH-M50x-mallin jalanjäljissä, sillä uutuuskuulokkeiden luvataan tarjoavaan samanlaisen langatonta kuuntelukokemuksen kuin edeltäjänsä. Ilmoitetut muutokset keskittyvät langattomiin ominaisuuksiin.

Lataus tapahtuu päivitetyssä versiossa USB-C-liitännällä edeltäjän microUSB:n sijaan. Tarjolle tulee samalla pikalataus, jolla saa 10 minuutissa kolmeksi tunniksi lisämehua. Akunkestoa kuulokkeissa on sinänsä mukavasti, 50 tuntia. Mukana tulee USB-C-kaapeli, 1,2 metrin johto ja kuljetuspussukka.

Kuulokkeet tukevat nyt monen laitteen liittämistä Bluetoothin välityksellä samanaikaisesti. Tarjolla on myös uusia äänikoodekkeja: SBC, AAC ja LDAC. Sovelluksen kautta pystyy säätämään taajuuskorjaimen asetuksia ja valitsemaan esimerkiksi matalan latenssin tilan suoratoisto- ja pelikäyttöön.

Amazon Alexa -puheavustaja on nyt integroituna kuulokkeisiin, ja mikrofoneja on nyt parannettu puheluäänen selkeyden parantamiseksi.

Valmistajan ilmoittama hinta on 199 €.

www.audio-technica.com