Hifihenkinen musiikintoisto-ohjelma Audirvana on päivittynyt versioon 3.5 myös Windows-koneille. Päivitys on ilmainen kolmosversiota käyttäville, ja sen myötä ominaisuudet ovat samalla tasolla macOS-sovelluksen tuoreimman version kanssa. Mukana on sisäinen äänenvoimakkuuden säätö, tuki koetun äänenvoimakkuustason mukaan toiston normalisoivalle ReplayGain-standardille ja mahdollisuus hienosäätää albumikuvitusta.

Ohjelma tarjoaa korkearesoluutioista striimausta TIDAL-suoratoistopalvelun Master MQA -sisällön, Qobuzin Studio Master -laadun ja HRA Streamingin kautta. Muihin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi tuki huonekorjaukselle AU- tai VST3-liitännäisen välityksellä. Ohjelma osaa tuoda iTunes-kirjaston, nyt myös tuoreimmassa macOS Catalina -käyttöjärjestelmässä.

Lisäksi tarjolla on nyt täysin uudistettu versio kauko-ohjainsovelluksesta, joka tulee ensimmäistä kertaa tarjolle iOS-mobiililaitteiden lisäksi myös Androidille. Sen avulla pääsee selaamaan kaikkia ohjelmiston käytössä olevia musiikkikirjastoja, luomaan ja muokkaamaan soittolistoja, hienosäätämään äänenvoimakkuutta ja valitsemaan toistolaitteen. Audirvana Remote -sovellus löytyy Googlen Play-kaupasta ja App Storesta 9,99 euron hintaan. Päivitys on ilmainen A+ Remote -sovelluksen käyttäjille.

www.audirvana.com