Saksalaiselta AVM:lta on ilmestynyt uusi Ovation PA 8.2 esivahvistin. Toistolähdevalikoimaa pääsee muokkaamaan modulaarisilla korteilla, joilla voi valita phono-liitännän, digisisääntulot, fm-virittimen ja kahdenlaisia linjasisääntuloja. Voi myös päättää, haluaako antoasteen toimivan putkilla vai transistoreilla. Moduulien asentamisen luvataan olevan riittävän helppoa, jotta se sujuu asiakkaan toimesta.

Virtalähde on lineaarinen ja AVM:n omaa tuotantoa. Älykkään ohjausyksikön avulla voi kontrolloida eri moduuleja. Niille on kaikille oma jännitelähteensä, ja laite osaa mykistää automaattisesti toistolähteet, jotka eivät ole käytössä.

Moduulivaihtoehdot ovat seuraavat:
Linjasisääntulomoduuli yhdellä parilla balansoituja xlr-sisääntuloja ja balansoimattomia rca-tuloja.
Linjasisääntulomoduuli sävynsäädyllä tarjoaa laajempia sävynsäätömahdollisuuksia.
Phono-moduuli tukee sekä mm- että mc-rasioita.
Da-muunninmoduuli sisältää yhden usb-sisääntulon, kaksi koaksiaalista ja yhden optisen sisääntulon. Se tukee parhaimmillaan 32 bittistä / 384 kilohertsisiä pcm-tiedostoja ja dsd128-tiedostoja.
Fm-radiomoduuli on varustettu rds-toiminnolla.

Putkianto käyttää AVM 803 T -putkia ja transistorianto AVM Ovation -transistoreita. Niissä on balansoidut ja balansoimattomat stereolähdöt, joita voi käyttää yhtä aikaa. Highend-tason äänenvoimakkuuden säädin on sijoitettu viimeiseksi signaalitiellä. Kuulokkeita varten on A-luokan kuulokevahvistin.

Hintaa esivahvistimella on 7 950 €. Värivaihtoehdot perinteiset musta ja harmaa.

www.avm-audio.com

www.hifiguru.fi