Tanskalainen design-hifimerkki Bang & Olufsen on esitellyt uudistetun version Beoplay Portal -pelikuulokkeistaan. Ulkoisesti Beoplay Portal PC PS -kuulokkeet ovat pysyneet ennallaan mutta ovat nyt yhteensopivat PC-tietokoneiden, Playstation 5:n Playstation 4:n sekä Xbox Series X:n ja Xbox Series S:n kanssa.

Pakettiin on nyt lisätty 2,4 gigahertsin taajuudella toimiva langaton lähetin, joka liitetään USB-C-liitäntään. Se toimii PC:n ja Playstationin kanssa. Toinen langaton yhteystapa on Bluetooth 5.1, jonka ansiosta myös mobiilipelaajat ja Nintendo Switchin omistajat voivat käyttää kuulokkeita. Bluetooth-yhteys on maustettu aptX-, AAC- ja SBC-koodekeilla.

Mukana on edeltäjän tapaan myös aktiivinen vastamelutoiminto, Dolby Atmos -tuki ja kosketustoiminnot. Mikrofonissa on virtuaalinen puomi, jonka valmistaja lupaa korvaavan oikean puomin. Sisuksissa on 40 millimetrin kuuloke-elementit neodyymimagneeteilla.

Akunkesto on kohonnut 24 tunnista jopa 42 tuntiin Bluetoothin kautta käytettynä ja aktiivinen vastamelutoiminto päällä. Xbox Wireless -peliaika on myös parantunut 12 tunnista 19 tuntiin.

Värivaihtoehdot ovat Black, Grey ja Navy.

www.bang-olufsen.com