Tanskalainen design-hifivalmistaja Bang & Olufsen on esitellyt täyslangattomat BeoPlay EX -kuulokkeet. Valmistaja lupaa niiden olevan yhtiön tähän mennessä monipuolisimmat.

Mukana on muun muassa aktiivinen vastamelutoiminto. Mikrofoneja on kolme kappaletta kummassakin kuulokkeessa, ja tarjolla on sisäänrakennettu puhetoiminto. Langaton toisto hoituu Bluetooth 5.2 -yhteydellä, joka tukee multipoint-liitettävyyttä.

BeoPlay EX -kuulokkeiden designissä on huomioitu vakaa istuvuus. Kuulokkeet on IP57-luokitettu, eli ne kestävät pölyä ja vettä. Ne on viimeistelty harjatulla alumiinilla, ja värivaihtoehtoja on tarjolla kolme.

Kuuloke-elementti on suurempi kuin B&O:n missään aiemmassa täyslangattomassa mallissa eli 9,2 millimetriä. Kuulokkeiden omien akkujen luvataan kestävän kuusi tuntia aktiivisen vastamelutoiminnon kanssa. Latauskotelon voimin virtaa riittää kaikkiaan 20 tunniksi.

Anthracite Oxygen -värivaihtoehto tulee saataville 5. toukokuuta, Gold ja Black Anthracite seuraavat toukokuussa ja kesäkuussa. Hintaa kyseisillä viimeistelyvaihtoehdoilla on 399 euroa.

www.bang-olufsen.com