Sennheiser on julkistanut AMBEO Soundbarin käyttäjille uuden AMBEO|OS-käyttöjärjestelmän. Se tuo mukanaan uusia toimintoja ja valmistajan lupauksen mukaan parempaa käyttökokemusta. Uusia ominaisuuksia ovat Apple AirPlay 2, Spotify Connect ja Tidal Connect. Päivitys on tarjolla kaikkiin AMBEO Soundbareihin.

Samalla Smart Control -sovellus on päivittynyt käyttökokemukseltaan perusteellisesti. Sen luvataan olevan nyt intuitiivisempi. Äänen räätälöinnin ja hallinnan luvataan olevan vaivatonta niin soundbarin kuin kuulokkeidenkin käyttäjille. Hallintasovellus hyödyntää Bluetoothin sijaan Wi-Fi-yhteyttä, mikä tekee käyttökokemuksesta nopeamman.

Tarjolla on älyhallintatoimintoja, joiden avulla voi parantaa Sennheiser-kuulokkeidensa toimintaa. Sound Check on taajuuskorjainominaisuus, jolla taajuusvasteen voi virittää kuntoon kolmella yksinkertaisella askeleella. Sound Zones -toiminnolla voi puolestaan säätää täyslangattomien kuulokkeiden taajuuskorjaimen asetuksia, vastamelutoimintoa ja Transparent Hearing -toimintoa. Käyttäjätilien avulla voi siirtää säätöjä eri Sennheiser-laitteiden välillä. Sovelluksen kautta pystyy myös päivittämään uusimmat laiteohjelmistot laitteisiinsa. AMBEO Soundbaria pystyy hallinnoimaan myös verkkokäyttöliittymän kautta.

http://en-fi.sennheiser.com