Applen alabrändiltä Beatsilta on ilmestynyt uudet Solo Pro -vastamelukuulokkeet. Kyseessä ovat on-ear-kuulokkeet, joissa on käytetty samaa Pure ANC -vastamelutoimintoa kuin over-ear-mallissa Beats Studiossa. Ominaisuutta on tosin räätälöity pienikokoisemmille kuulokkeille soveltuvaksi.

Vastamelutoiminnossa on monista kilpailijoista erilaisilla markkinointinimillä tuttu Transparency-tila, jolloin myös osa ympäristön äänistä pääsee läpi. Kuulokkeet osaavat käynnistyä automaattisesti, kun ne taitellaan auki ja sammuttaa itsensä, kun ne taitellaan kiinni.

Akun luvataan kestävän 22 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä ja ilman vastamelutoimintoa 40 tuntia. Kuulokkeissa on Lightning-liitäntä. Se tukee pikalatausta, jolla pitäisi saaman 10 minuutissa jopa kolmeksi tunniksi toistoaikaa. Puheäänen tallentamisesta vastaavat kaksi suuntaavaa mikrofonia, joita avustaa lisäksi kiihtyvyysanturi.

Kuulokkeistaa löytyy Applen H1-piiri, joka on tuttu jo Beatsin Powerbeats Prosta ja Applen AirPods-kuulokkeista. Sen ansiosta iOS 13 -käyttöjärjestelmän Audio Sharing -toiminnolla pystyy jakamaan iPhonesta musiikkia useammalle kuuntelijalle. Kuulokkeet tukevat myös Siri-puheohjauskomentoja.

Värivaihtoehtoja on tarjolla kuusi: musta, vaaleansininen, norsunluu, punainen, harmaa ja tummansininen. Applen verkkokaupasta kuulokkeet ovat nyt ennakkotilattavissa 299,95 euron hintaan. Toimitusten luvataan käynnistyvän 29. lokakuuta.

www.apple.com/fi