Applen omistama Beats by Dre on esitellyt uudet täyslangattomat Fit Pro -kuulokkeet. Beatsin mallistossa ne ovat Beats Studio Buds -kuulokkeiden yläpuolelle. Nimensä mukaisesti niissä on panostettu pysyvyyteen siivekkeiden avulla, ja urheilukäyttöä ajatellen kuulokkeet ovat IPX4-luokitellusti vesiroiskeenkestävät. Mukana tulee kolmen kokoisia korvasovittimia.

Kuten monissa täyslangattomissa nykyisin, myös Fit Pro-kuulokkeissa on vastamelutoiminto. Ne on varustettu Transparency-tilalla, joka päästää ympäristöääniä läpi. Aktiivisen vastamelutoiminnon kanssa akun luvataan kestävän kuusi tuntia tai ilman sitä seitsemän tuntia. Latauskotelo tarjoaa ytyä vielä 18 tai 21 tunnin edestä. Jos akku pääsee kuitenkin tyhjenemään esimerkiksi ennen kotimatkaa, voi viiden minuutin pikalatauksella saada tunniksi kuunteluaikaa. Latausliitäntänä kotelossa on ajankohtainen USB-C.

Melunvaimennuksen lisäksi kuulokkeissa on kiinnostavana ominaisuutena Spatial Audio -tilaääni, joka on varustettu päänseurantatoiminnolla. Adaptive EQ -taajuuskorjain säätää toistobalanssia korvan muodon mukaan. Kuulokkeet tukevat Apple- ja Android-mobiililaitteita. Apple H1 -piirin ansiosta kuulokkeita voi käyttää kätevästi useiden Apple-laitteiden kanssa, jakaa ääntä ja käyttää Siri-ääniavustajaa.

Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, harmaa ja purppura. Kuulokkeiden tarkka saapumisaika ja hinta Euroopassa eivät ole tiedossa. Yhdysvalloissa hintaa on noin 200 dollaria.

www.beatsbydre.com