BenQ on julkistanut uuden version InstaShow-esitysjärjestelmästä, jolla pystyy siirtämään kuvaa ja ääntä langattomasti Mac- ja PC-tietokoneista.

Liitäntänä on nyt usb-c, joka on yhteensopiva myös Thunderbolt 3:n kanssa ja tarjoaa parempia lataus- ja tiedonsiirtonopeuksia. Asentamisen palaveritilanteissa luvataan oleman InstaShow’n ansiosta helpompaa.

Full HD 1080p -laatuisen kuvan ja 16-bittisen äänen BenQ lupaa siirtyvän sujuvasti usb-c- tai DisplayPort-liitännällä varustetusta lähteestä. Laite on yhteensopiva aiempien InstaShow-laitteiden kanssa.

Sitä varten ei tarvita asetuksien säätöä, käyttöönottoa eikä ohjelmiston asentamista. Johdon kytkeminen riittää. Sen välityksellä laite saa myös virran. Tiedonsiirto tapahtuu WPA2-PSK-yhteyden avulla ja 128-bittisellä salauksella suojattuna.

BenQ InstaShow WDC10C -paketissa on InstaShow-lähetin ja -vastaanotin. Myynti alkaa toukokuun alussa. Veroton myyntihinta on 999 euroa. Kesäkuun puolivälistä alkaen on hankittavissa myös ylimääräiset lähettimet jalustoineen.

www.benq.fi