Bluesound on esitellyt uuden Pulse M -monihuonekaiuttimen. Kaiutin tukee korkearesoluutioista ääntä sekä mqa-toistoa. BluOS Controller -sovelluksesta löytyy rapiat 20 musiikkipalvelua ja sitä kautta pystyy hallinnoimaan myös monihuonetoistoaa. Laite ottaa vastaan ääntä myös Wi-Fin, Ethernetin, aptX HD Bluetoothin ja Apple AirPlay 2:n kautta. Kosketuspainikkeiden lisäksi puheassistenteista on tuettuna Siri, Alexa ja Google Assistant.

Tehoa pienikokoisen kaiuttimen vahvistimessa 80 wattia, ja se on varustettu digitaalisella signaaliprosessorilla. Kaiuttimessa on ylöspäin suunnattu 5,25 tuuman bassoelementti sekä kaksi 19 millimetrin diskanttielementtiä 45 asteen kulmassa. Bassoelementin päällä on diffuusori tuottamassa 360 asteen ääntä.

Pulse M on päällystetty akustisesti läpinäkyvällä kankaalla, joka tekee siitä sisustusystävällisen. Korkeutta kaiuttimella on 20 senttimetriä. Halutessaan sille voi hankkia myös seinäkiinnikkeen tai jalustan lattialle asettamista varten. Kaksi Pulse M -kaiutinta voi yhdistää stereopariksi, tai sitten niitä voi käyttää Pulse Soundbar+:n kanssa takakaiuttimina ja lisätä mukaan vielä subbarin.

Bluesound Pulse M:n värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Hinta Suomessa on 579 euroa.

bluesound.com

ak-hifisystems.fi