Garmin esitteli Instinct Crossover -kellomalliston, joka kattaa Standard-perusversion sekä aurinkopaneeleilla latautuvat Solar ja Solar – Tactical Edition. Kaikki kolme on hybridikelloja, eli niissä on analogisen kellon viisarit mutta myös kosketusnäyttö. Instinct Crossover -kelloissa on mukana myös sykemittaus, stressitason seuranta, unenseuranta ja erilaisia harjoittelutiloja. Lähimaksu hoituu Garmin Payn avulla.

Kestävyys on otettu myös huomioon. Kellot ovat 10ATM-luokitellusti vesitiiviitä, eli ne kestävät sukeltamisen 100 metrin syvyyteen. Muilta mätkähdyksiltä ja ääriolosuhteilta kellot on suojattu Yhdysvaltain puolustusministeriön MIL-STD-810-luokituksen mukaisesti. Garmin on kehittänyt myös RevoDrive-teknologian, joka säätää kellon ajan kohdalleen iskujen jälkeen.

Standard-version kestoksi luvataan vajaan kuukauden ilman GPS-paikannusta. Sen kanssa keston ilmoitetaan venyvän 110 tuntiin. Solar-versio latautuu auringonvalossa. Kertalatauksella puhtia pitäisi riittää 70 vuorokaudeksi, riittävän valoisassa säässä yksinkertaistetussa tilassa periaatteessa rajattomasti.

Tactical Editionissa on myös taktisia ominaisuuksia kuten tuki pimeänäkölaseille, salatila korkean sekä paikan hyppäyssijainnit armeijan ohjeiden mukaan ja navigointi tavoitteeseen hypyn jälkeen.

Uutuudet ovat ennakkotilattavissa Garminin verkkokaupasta ja toimitusten on määrä alkaa vuodenvaihteen tienoilla. Hinnat ovat seuraavat:
Instinct Crossover Standard: 569 €
Instinct Crossover Solar: 619 €
Instinct Crossover Solar Tactical Edition: 669€

garmin.com