Indiegogo-palvelussa kerää joukkorahoitusta PocketDrum-rumpukapulat, joilla voi hakata biittiä ilmaan. Niissä on Bluetooth-yhteys, jonka välityksellä kapulat voi linkittää sovellukseen kuten AeroBandiin tai GarageBandiin. Kapulat ottavat huomioon myös tilan, ja niissä on haptinen vaste luomassa lisää todentuntua. Latenssin luvataan olevan 6 millisekunnin luokkaa. Tarjolla on harjoitustila, vapaan soittelun tila ja hieman Rock Bandin mieleen tuova pelitila.

Kysyntää ilmeisesti riittää. Tätä kirjoittaessa aikaa on jäljellä vielä reilu kuukausi, mutta tavoitteesta on saavutettu jo 1 596 prosenttia. Toimitusten luvataan alkavat lokakuussa. Pelkillä kapuloilla on hintaa 63 euroa. Ostamalla 109 euron AeroBand Classic Set -paketin voi hankkia myös plektraa muistuttavan PocketGuitarin. Soinnut ja soittotyyli valitaan sovelluksesta samalla kun plektrakädellä soitetaan ilmakitaraa.

Onnistuneen kampanjan vuoksi AeroBand on tuonut PocketGuitariin myös mahdollisuuden käyttää sitä kenkään kiinnitettävänä sensorina bassorummun ääntä varten. Lisäksi helmikuussa on luvassa sormuksen näköinen ilmapiano PocketRing.