Jabra on esitellyt täyslangattomat Elite 75t -kuulokkeet viime vuonna esiteltyjen Elite 65t -ja Elite Active 65t -mallien seuraksi. Niihin verrattuna koko on 20 prosenttia pienempi mutta akunkesto 50 prosenttia suurempi. Silti musiikin ja puheluiden laadun luvataan olevan samalla tasolla.

Mukavuuden ja pysyvyyden luvataan olevan parempia. Niiden kehittämiseksi Jabra on 3D-skannannut tuhansia korvapareja löytääkseen optimaalisen muodon. Se on myös kysellyt käyttäjiltä tavallisimpia täyslangattomiin liittyvistä ongelmista, ja akunkesto on yksi niistä. Sitä luvataan latauskotelon kanssa 28 tuntia ja kuulokkeiden oman akun varassa 7,5 tuntia. Akun lataus tapahtuu pikalatauksella USB-C-liitännän välityksellä. Myöhemmin on tulossa myös langatonta latausta tukeva variantti.

Kuulokkeissa on neljä mikrofonia puheluita varten sekä valmistajan uusimmat kohinaa ja tuulen ääntä vähentävät algoritmit. Tarjolla on tuki Alexa-, Siri- ja Google Assistant -ääniavustajille. Kuuntelukokemusta pääsee räätälöimään Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille ladattavasta Jabra Sound+ -sovelluksesta löytyvällä taajuuskorjaimella. Sillä pääsee säätämään, minkä verran ympäristöääniä pääsee läpi, ja näkee muun muassa akun lataustilan.

Kuulokkeet ovat saaneet IP55-sertifikaatin pölyn- ja vedenkestävä. Niille annetaan myös kahden vuoden takuu. Tarjolla on kolme värivaihtoehtoa: musta, titaaninmusta ja kulta-beige. Hinta- ja saatavuustiedot Suomessa eivät ole tiedossa.

www.jabra.com