Bose on julkistanut musiikkia toistavat Frames-aurinkolasit. Niillä voi musiikin toiston lisäksi myös soittaa ja ottaa vastaan puheluita sekä käynnistää virtuaaliavustajia.

Erikoislaatuista Frames-aurinkolaseissa on, ettei niissä ole korvanappeja. Toistosta vastaa ohuen ohut akustinen järjestelmä, joka sijaitsee kummassakin sangassa. Sen luvataan toistavan laadukasta ääntä vain ja ainoastaan käyttäjän kuuluviin.

Frames-laseissa on myös mikrofoni sekä monitoiminäppäin, jolla niihin voi kytkeä virran ja muodostaa parin laitteiden kanssa. Laseissa on Bosen mukaan maailman ensimmäinen lisätyn todellisuuden audioalusta, joka tunnistaa puhelimen gps:n ja lasien oman kahdeksanakselisen päänliikeanturin avulla käyttäjän sijainnin ja suunnan. Lasien akun luvataan riittävän 3,5 tuntia toistettaessa ja 12 tuntia lepotilassa. Lataus tapahtuu alle kahdessa tunnissa mukana tulevalla johdolla.

Niin ja ne ovat tosiaan aurinkolasit. Framesien luvataan estävän 99 prosenttia uva- ja uvb-säteistä ja olevan naarmun- ja rikkoutumisenkestävät. Painoa on maltilliset 45 grammaa ja lasit tulevat saataville kulmikkaina ja pyöreinä.

Yhdysvalloissa lasit tulevat markkinoille vuoden 2019 tammikuussa 199 dollarin hintaan. Maailmanlaajuisesti niiden luvataan saapuvan markkinoille keväämmällä.

www.bose.fi