MajorHiFi on testanut JBL:n Clip 3 -bluetooth-kaiuttimen. Se on valmistajan tutun Clip 2 -mallin seuraaja ja edeltäjänsä tapaan vedenkestävä ja klipsillä varustettu. Suositushinta Suomessa on noin 60 euroa ja värivaihtoehtoja on tuttuun tapaan runsaasti.

Edeltäjään verrattuna karbiinihaka on nyt kiinteä osa kaiutinta. Lisäksi toistonäppäimet ja äänenvoimakkuuden säätimet on siirretty kaiuttimen etuosaan. Edeltäjästä tuttua aux-johtoa ei ole, mutta aux-sisääntuloliitäntä on kuitenkin edelleen olemassa.

Akunkestoa luvataan nyt hieman edeltäjää enemmän eli 10 tuntia kahdeksan tunnin sijaan. Lataus tapahtuu mukana tulevalla latausjohdolla, joka kiinnitetään micro-usb-liitäntään. Kaiutin toimii myös speaker phonena eli sillä pystyy puhumaan puheluita. Vedenkestävyydeksi on ilmoitettu ipx7 eli se kestää vesiroiskeiden lisäksi jonkin verran myös upotusta.

MajorHiFin mukaan kaiuttimesta irtoaa vaikuttavasti äänenvoimakkuutta, mutta selvin parannus liittyy äänen kirkkauteen. Myös bassoa löytyy kohtuudella. Kaiken kaikkiaan siis pienellä rahalla paljon ääntä vedenkestävässä ja muutenkin jämäkässä paketissa.

MajorHiFin koko arvio löytyy täältä.

fi.jbl.com