Boselta on ilmestynyt kaikessa hiljaisuudessa uudet QuietComfort SE -kuulokkeet. Ne vastaavat pitkälti QuietComfort 45 -mallia, joka on jo muutaman vuoden vanha mutta tuolloin luokkansa kärkeä.

Akun ilmoitetaan kestävän kertalatauksella 24 tuntia, kuten QC 45:ssäkin. Täyteen lataamisen luvataan hoituvan 2,5 tunnissa ja vartin pikalatauksella saa noin kolme tuntia lisää pelivaraa. Mukana on tuttuun tapaan aktiivinen vastamelutoiminto, jossa on myös ympäristöääniä läpi päästävä tila. Kuulokkeiden hallinta tapahtuu kosketuseleleillä, ja lisäsäädöt mobiilisovelluksella.

Langaton toisto hoituu Bluetooth 5.1 -yhteydellä. Kuuntelu onnistuu myös 3,5 millimetrin liitännällä varustetulla johdolla. Lataamista varten puolestaan on usb-c-johto. Pakkauksessa on mukana myös kantokotelo, joka on QC 45 -mallin vastaavaa pehmeämpi. Kuulokkeet ovat muutenkin hieman keventyneet.

Värivaihtoehtoja on ainoastaan yksi kappale, eli musta. Kuulokkeet saapuvat Euroopan markkinoille myöhemmin tänä syksynä. Suositushinta on 350 euroa.

bose.fi