Romanialaisen kuuloke-ekspertin Meze Audion heinäkuun lopussa julkistamat 109 Pro -kuulokkeet ovat saapuneet Suomeen. Ensimmäinen erä on jo saapunut maahan, ja pian niitä on mahdollista testata jälleenmyyjillä. Suositushintakin on nyt selvillä, eli 799 euroa.

Kyseessä ovat Mezen ensimmäiset dynaamiset avoimet kuulokkeet. Ne on valmistettu pähkinäpuusta, sinkistä ja mangaaniteräksestä. Kiinnitykseen on käytetty ainoastaan pultteja ja muttereita, joten kuulokkeet ovat myös huollettavissa, kuten Mezen 99 Classics -kuulokkeetkin, joiden yläpuolelle uutuuskuulokkeet sijoittuvat.

50 millimetrin kuuloke-elementit ovat Mezen oman tiimin käsialaa. Niissä on käytetty materiaaleina berylliumilla pinnoitettua polymeeriä, selluloosa-hiilikuitukomposiittia ja kupari-sinkkiseosta. Elementtien runko on alumiinia. Painoa kuulokkeilla on 375 grammaa. Tyynyt on päällystetty veluurilla.

Meze 109 PROn luvataan tarjoavan poikkeuksellisen hyvän äänikuvan sekä yksityiskohtaista toistoa ripauksella potkua. Kuuloke sijoittuu alempaan hintaluokkaan kuin Mezen Empyrean ja Elite, mutta työn jäljen luvataan olevan samaa tasoa.

Mukana tulee kantolaukku sekä 1,5 ja 3 metrin pituiset kaapelit 3,5 millimetrin liittimellä ja adapteri 6,3 millimetrin liitäntää varten.

mezeaudio.com

simex.fi