Bose on julkistanut päivityksen nappimallisiin QuietComfort Earbuds -vastamelukuulokkeisiinsa. Päivitysversio 2.0.7 on ladattavissa nyt.

Se tuo vastamelutoimintoon uuden ActiveSense-teknologian, joka kytkeytyy päälle kovan äänen yllättäessä ja siirtyy äänen loppuessa aikaisempaan vastamelutoiminnon tasoon. Esimerkiksi kaupungilla ohi ajavan moottoripyörän äänen ei pitäisi kuulostaa niin häiritsevältä.

Kuulokkeiden vastamelutoimintoa pystyy säätämään asteikolla 0–10, jossa 10 on nyt nimetty selvyyden vuoksi Quiet-tilaksi ja 0 Aware-tilaksi. Nolla-asetuksen ollessa päällä käyttäjä pystyy kuulemaan myös ympäristön ääniä.

Uutta on myös eri tilanteisiin tarkoitetut vastamelutoimintotilat: Commute, Focus, Home, Music, Outdoor, Relax, Run, Walk, Work ja Workout. Sovellukseen pystyy asettamaan kaksi näistä, ja ne voi kytkeä päälle tuplanapauttamalla vasenta kuuloketta. Silloin ääni kertoo, mikä tila on kulloinkin päällä.

Nyt voi myös hypätä aikaisempaan kuuntelukertaan tai soittolistaan napauttamalla ja pitämällä sormea vasemmalla kuulokkeella. Sovelluksessa voi säätää nyt myös taajuuskorjaimesta bassoa, keskiääniä ja diskantteja.

Päivityksen myötä kuulokkeet muistavat seitsemän edellistä laitetta, ja niiden välillä pääsee vaihtamaan saumattomasti.

www.bose.fi